Naiskogu Kadri Tallinna piirkonna juhatus esitas piirkonnajuhi kandidaadiks Karin Pauluse

Kirill KlausTallinn

Detsembrikuisel arutelul otsustas naiskogu Kadri Tallinna piirkonna juhatus esitada Karin Pauluse Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Tallinna piirkonna juhi kandidaadiks.

„Hääletades meie Karini poolt muudame Tallinna organisatsiooni tugevamaks,“ leidis Tallinna kadride esinaine Marianne Mikko. Ta peab Paulust võimekaks meeskonnakäivitajaks ning usaldusväärseks kaasamõtlejaks.

Karin Paulus on Tallinna kadride ja Tallinna Pirita osakonna juhatuse väga aktiivne liige, kes seisab aktiivselt hea avaliku ruumi ja sotsiaalse võrdõiguslikkuse eest. Ta on aidanud korraldada näiteks naistevastase vägivalla vastu suunatud mälestusseisakut. Paulust on avalikult toetanud ka Pirita ja Nõmme osakondade juhatused.

„Meie reliikvia peaks olema täna demokraatia,“ leiab õppejõud, paljude raamatute autor ja Kristjan Raua preemia laureaat Karin Paulus, kes tegeleb erinevate festivalide ja meediasündmuste organiseerimisega. „Võitlen kirglikult, häbenemata sotsiaaldemokraatlike aadete eest ja leian, et ühiskonnas, kus on jätkuvalt nii palju palgavaesust ja ebaõiglust, on meil väga lai tegutsemispõld! Peame olema ise toimekamad ja julgemad ning oskama inimesi rohkem kuulata.“

Erakonnas näeks ta enam liikmete ideedest lähtumist ning arvamuste paljususe ja vabatahtliku panuse targemat ärakasutamist. „Rääkides ausast Tallinnast ja läbipaistvast poliitikast, peaksime ka ise olema puhaste paberitega!“ lisab Paulus. Laiemas plaanis rõhutab ta, et ootab väga, et digitiigrihüppele järgneks ka tark rohehüpe.

Erakonna Tallinna piirkonna uus juht valitakse 6. jaanuaril toimuval üldkogul.