Löö kaasa!

Meie poliitika on kokku võetav kahe sõnaga — vabadused ja võimalused.

Need kaks sõna on ühtaegu nii sotsiaaldemokraatliku ilmavaate tuum kui ka Eesti ühiskonna vundament. Valmiv sotside valimisprogramm pakub neist väärtustest lähtudes konkreetsed poliitsammud kõigis eluvaldkondades. Selleks, et mõista meie eesmärke, ei pea aga lugema kogu programmi otsast lõpuni. Võib piisata ka kahest lihtsast lausest:

Me seisame tingimusteta selle eest, et ka kõige vaesemast perest laps saaks õppida kõige paremas koolis. Ja me seisame tingimusteta selle eest, et ka kohtunik saaks mõelda oma peaga.

Meie tegemistes saad kaasa lüüa mitut moodi:

1. Anna oma hääl!
Kõige lihtsam viis sotsiaaldemokraate toetada on anda valimistel oma hääl Sotsiaaldemokraatliku Erakonna kandidaadile!

2. Liitu sotsiaaldemokraatidega!
Erakonna liikmena on sul võimalus ise suunata sotsiaaldemokraatide poliitikaid ja panustada meie tegemistesse. Erakonnaga liitumiseks laadige see liitumisavaldus oma arvutisse, täitke ära, allkirjastage digitaalselt ja saatke meile aadressil kantselei@sotsid.ee.

3. Anneta erakonnale!
Sotsiaaldemokraatide eesmärkide täitmisele saad kaasa aidata ka rahaliselt. Annetusi saavad teha ainult füüsilised isikud, ülekande tegemisel tuleb märkida selgituste lahtrisse märksõna “annetus”. Meie arveldusarve numbrid on:
Swedbank EE762200221015674174
SEB Pank EE711010022000260009

4. Ole kursis!
Anname erakonna tegemistest igal nädalal teada infokirjaga. Liitu kirjasaajatega ja ole meie eluga kursis. Infokirja saamiseks täida ära see ankeet: