Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Jõgevamaa piirkonna juhiks valiti Asso Nettan

digiJõgevamaa

26.oktoobril kogunes Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Jõgevamaa piirkonna üldkoosolek, kus valiti uus juhatus. Piirkonna esimeheks valiti Asso Nettan (32), kes töötab Lääne-Harju Vallavalitsuses arendusnõunikuna ning on sotsiaaldemokraatide hulka kuulunud kaheksa aastat.

Sotsiaaldemokraatide Jõgevamaa piirkonna uue esimehe Asso Nettani sõnul on tal hea meel, et Jõgevamaa sotsid vaatavad samas suunas, kuhu inimesed riigis üldiselt. „Juhtimise teatepulk anti üle uue põlvkonna tegijatele, kes kannavad edasi tänaseid olulisi sotsiaaldemokraatlikke väärtusi nagu võrdsed võimalused kõigile, vabadus ise otsustada, solidaarsus, empaatia ning teadmiste põhine ja avatud juhtimine,“ ütles Asso Nettan. „Senine esimees Jüri Morozov on Jõgevamaa sotse pikaaegselt juhtinud ning neid koos hoidnud. Suured tänud talle selle eest. Tänaseks on Jüri leidnud aga uued väljakutsed ning panustab Eesti arengusse Rapla vallas,” lisas Nettan.

Jõgevamaa piirkonna juhatusse kuuluvad veel: Andri Plato, Jaanika Lemetsar, Triin Pärsim, Urmas Paju, Jaan Aiaots, Kristian Vaarpuu, Hannes Soosaar.